Friday, September 6, 2013

Lama nya menghilang..

Assalamualaikum.
Rindunya nak tekan keyboard.
Mengarang dan upload gambar.

Status update kerja-kerja rumah saya terhenti dengan mencari idea untuk make over ruang tamu rumah saya.
Kerja2 mengecat yang mengundang tragedi, ketidakpuashatian hasilnya, pemburuan aksesori yang diinginkan.
Disamping itu menghitung samada nak update on da dot atau tunggu siap.
Tunggu punya tunggu decide Update je la sebab dah tiada apa lagi nak ditambah untuk ruang tamu.
Banyak juga budget habis untuk ruang tamu kali ini.
Heee..

So memandangkan rasa cemburu dengan blogger yang aktif mengapdate rumah masing-masing.

Sioca Kecil dengan cabaran bulan September Mengenai Bilik Tidur Utama

Familyini dengan post-post idea rumah contoh

Aku Bukan Bidadari : Post terbaru mengenai stor bawah tangga, dan akhirnya Aty reveal dapur rumah barunya dan idea baru untuk biik Qaleef.

Saya Punya Belog : Nart semakin aktif dengan keje2 organising stor, rak buku dan permainan Saif.

Homelicious : Pun boleh tahan dengan sofa baru dan renovate toilet.

Sangat seronok tengok update rakan2.
Tapi saya hanya mampu go trough laju2 di ofis dan tak sempat tinggal komen.
Harap tuhan beri saya kelapangan untuk saya terus menyumbangkan idea untuk HO di Malaysia.

Keep it up frenz..
See you in the next update.

Teaser dulu..



11 comments:

  1. Ada pon..welcome back..tak sabo nak tgk new ruang tamu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh.. Lajunya..
      Terima ksih kerana sudi menunggu..

      Delete
  2. Tu ahh..lama sungguh MamaLynd menyepi...
    Dah habis Syawal ni baru muncul ye..

    Lama beraya dengan ruang tamu baru ye.... hiihi
    Cantik warna hijau tu..redup mata memandang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...Punyer la lama sampai dah hilang rentak nak menaip..
      Anyway korang memang pemberi semangat..

      Delete
  3. Wargghh..comelnya hello kitty cinonet tu..

    ReplyDelete
  4. Nadt ni pun pelan2 dok update sikit2..tu pun sbb ada yg dok push suh update entri baru..huhu

    ReplyDelete
  5. amvoiii gambar teaser tak menahannn...hoyeah..back on track buddy...!! miss ya a lottt!! ;)

    ReplyDelete